Dostava in reklamacije

Vse naročene izdelke bomo odpremili  najpozneje v 48 urah.

Vračilo blaga in povrnitev denarja

Kot kupec imate pravico, da v 14. dneh, ob plačilu kupnine na obroke pa v 15. dneh, pisno obvestite Biomedica d.o.o., da odstopate od pogodbe brez navedbe razlogov za odstop. Odstopni rok poteče v 14. oziroma 15. dneh od dneva, ko ste pridobili dejansko posest nad blagom ali jo je pridobila namesto vas tretja oseba, ki ni prevoznik in ste jo v ta namen določili. Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice kupca do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od pogodbe. Obvestilo o odstopu od pogodbe oziroma o nameravanem vračili blaga lahko potrošnik pošlje na elektronski naslov  compattrade@gmail.com  ali na naslov Pavlin d.o.o. Na Griču 9, Ljubljana.

Če odstopite od pogodbe, morate prejeto blago vrniti najpozneje v 14 dneh po sporočilu, da odstopate od pogodbe, pri čemer sami krijete stroške vračila blaga. V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe vam bo Biomedica d.o.o. v roku 14. dni po prejemu obvestila o odstopu z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili, vrnila vsa prejeta plačila, v primeru prodaje na obroke tudi z zakonskimi zamudnimi obrestmi od dneva, ko jih je prejela, in nujnimi stroški, ki ste jih imeli za blago. Biomedica lahko zadrži vračilo že prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler ne predložite dokazila, da ste blago poslali nazaj. Blago morate Biomedica d.o.o. vrniti v stanju, v kakršnem je bilo, ko vam je bilo izročeno oz. ko je bilo izročeno naslovniku.

Pri nakupu zapečatenih avdio ali videoposnetkov in računalniških programov nimate pravice do odstopa od pogodbe, če je bil po dostavi odprt varnostni pečat. Če odstopite od nakupa artikla, ob katerem je bil možen nakup veznega artikla po ugodni nižji ceni, pa veznega artikla niste vrnili v zakonskem roku oziroma ga niste vrnili v stanju, v kakršnem ste ga prejeli, je Biomedica d.o.o. upravičena vezni artikel zaračunati po polni prodajni ceni.