• Zakaj si moški nikoli ne zapomnijo, ženske pa nikoli ne pozabijo

Zakaj si moški nikoli ne zapomnijo, ženske pa nikoli ne pozabijo

  • Šifra: k5
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 4,49€

  • Brez DDV: 4,10€

Moški in ženske, različni pristopi  k življenju in razumevanju življenja.
Obe plati kovanca so dejstvo, ki ga ne kaže spregledati.

Marianne J. Legato
, znana zdravnica in predavateljica, je v knjigi podrobno razložila, zakaj moški in ženske v vsakodnevnem življenju ne reagiramo in razmišljamo enako. S konkretnimi primeri iz življenja, s strokovnimi pojasnili, pridobljenimi na podlagi raziskav razlik med spoloma, in nasveti odgovarja na vprašanja, zakaj smo si tako različni. Razumevanje vzrokov obnašanja nasprotnega spola namreč pomaga izboljšati odnose v življenju kot so mož – žena, mati – sin …

„Nujen pripomoček za izboljšanje moško-ženskih odnosov in abecednik za razumevanje nasprotnega spola. Končno je tu ključ za razrešitev uganke, z njim bomo lahko dešifrirali nasprotni spol.“ (Mehmet Oz, avtor priročnika ‚You: The Owner's Manual‘)

„Branje te knjige je od začetka do konca razsvetljujoča izkušnja. Knjiga bo pomagala vsem, ki so že bili kdaj zmedeni, jezni, zbegani in nemočni v stiku z nasprotnim spolom. Če razumemo vzroke obnašanja nasprotnega spola, ga ne samo lažje prenašamo, pač pa smo na dobri poti do razumevanja, sočutja in grajenja zdravih odnosov.“ (Alice Domar, avtorica priročnikov ‚Self-Nurture in Healing Mind‘, ‚Heatlhy Women‘)